Damjan Murko: Kradel v mariborski drogeriji?

Damjan Murko: Kradel v mariborski  drogeriji? (foto: Bojan Mihalic) Bojan Mihalic
Vir: Nova
23. 11. 2015

Na uredništvo, na naš že znani naslov nova@adriamedia.si, smo prejeli informacijo in namig, da je bil pred približno dvema tednoma Damjan Murko ujet pri kraji v eni izmed mariborskih drogerij. Ukradel pa naj bi šminko!

Tatvina naj bi bila prijavljena tudi policiji, zato smo pri Damjanu želeli preveriti njegovo plat zgodbe. Čemu je kradel, kaj natančno je ukradel in ali bo za to tudi kako odgovarjal? Ko smo ga seznanili, da smo dobili informacijo, da je pred dvema tednoma kradel v drogeriji, da je šlo za šminko in da je bila kraja prijavljena policiji, je brez sramu priznal:

"Res je! Bil sem klican na pogovor, ker so dobili prijavo. Policija mora svoje delo opraviti in prav je tako, da vsako informacijo preverijo. Priložil sem dokaz, da sem po pogovoru s prodajalko vzel terster, tudi vam pošiljam dokaz, da je šlo zgolj za tester. Pred izdajo vročega koledarja mi sicer taka reklama pride prav, vendar ne za vsako ceno. Še dobro, da lahko zadevo dokažem, da mi na srečo ni treba krasti. Človeška fantazija pa očitno ne pozna meja, vendar gredo na trenutke nekateri res predaleč. Glede na to, kdo in kaj sem, in da sem dosegel vse, kar sem si želel, pa je jasno, da mi številni želijo glavo odsekati, ker mi že leta gleda iz množice. Nad bizarnostjo, s čim vse se mora ukvarjati naša policija, pa smo bili zgroženi vsi."

NINA KEDER

Značke: Damjan Murko

Priporočamo