Damjan Murko: "Moral sem pod nož!"

Damjan Murko: "Moral sem pod nož!" (foto: Irman) Irman
Vir: Lea
20. 4. 2016

V zadnjem času se je Damjan Murko malce umaknil iz medijev, pravzaprav ga ni bilo niti na odrih videti tako pogosto, kot smo vajeni. Razlog ne tiči v tem, da bi ga ljudje pozabili, v ospredju so bile težave z očmi. Njegov vid je namreč začel močno pešati, v Sloveniji pa vsaj do zdaj ni bilo nikogar, ki bi mu lahko pomagal.

Nam je (kot lahko tudi sami vidite v zgoraj priloženem posnetku) omogočil ekskluzivni vpogled v svoj laserski operativni poseg v Žalcu v Centru za očesne bolezni in motnje vida Irman.

"Edini so mi lahko pomagali in mi po operaciji lajšali bolečine, strokovno in z veliko profesionalnosti. Operacije me je bilo strah, priznam, a je vse potekalo kot po maslu in predvsem brez bolečin med posegom, česar sem se najbolj bal. Zdaj je na vrsti okrevanje, a bom kmalu spet v akciji in lahko me boste videli na odrih po vsej Sloveniji. Zdaj, ko vidim kot sokol, bom pozoren tudi na tiste negativneže, ki mi še vedno mečejo polena pod noge. Zdaj jih bom vsaj pravočasno videl," v svojem slogu zaključi pevec.

Foto: Irman

Damjan Murko: "Moral sem pod nož!"

Priporočamo