Damjan Murko na trg pošilja svoje skodelice z napisom Posrkaj me!

Damjan Murko na trg pošilja svoje skodelice z napisom Posrkaj me! (foto: Apo) Apo
Vir: Nova
18. 6. 2019

Eden in edini, predvsem pa najboljši samopromotor vseh časov Damjan Murko je, kot kaže, še vedno številka ena v tem, kar počne. Idej mu očitno ne zmanjka in iz leta v leto kaže, da ga nič ne zmoti na njegovi poti do cilja. Po tradicionalnih koledarjih, ki jih oboževalce v hipu pokupijo, se je lotil še enega, novega podviga.

Menda je na so(n)čni strani Alp kar nekaj ljudi, ki bi radi zaspali in se zbujali z Damjanom Murkom. Ravno zaradi tega se je poročeni Murko odločil, da bo vsem oboževalcem po vsej Sloveniji to tudi omogočil, in sicer z izdelkom, ki ga je poimenoval Posrkaj me.

Damjan MurkoSlavček je prepričan, da se bodo njegove skodelice, iz katerih lahko vsako jutro in večer posameznik pomisli nanj, prodajale za med.

"Moramo se zavedati, da je Damjan Murko lik, ki živi v zavesti slehernega Slovenca ter da je po več kot 15 letih še kako živ in nič ne kaže, da bi ga ljudje pozabili. Ne mečem si peska v oči, zavedam se svojih kvalitet in sposobnosti ljudi, ki jih ne pustim ravnodušnih. Veliko oboževalcev me na nastopih sprašuje, kdaj bo kak izdelek na voljo, da ne čakajo na konec leta, ko bodo spet na voljo zdaj že tradicionalni koledar. Priznam, veliko sem razmišljal, kaj ponuditi ljudem, ki so željni kruha in iger. Ideja na mojem zelniku ni zrasla nenadoma, ampak je zorela v meni kar dve leti, preden smo jo s podjetjem Moja šalčka realizirali. Izdelek je izjemno kakovosten, tako da si nismo dovolili napak ali amaterstva, ki ga sam v našem poslu sploh ne priznavam. Verjamem, da bo od zdaj ob jutrih in večerih pa tudi na pisarniških pisalnih mizah ter ob malicah moja šalčka nepogrešljiva. Drugega vam ne preostane, kot da me posrkate," je vse skupaj obrazložil Damjan Murko, ki bo vesel, če se ga bomo tako vsako jutri dotaknili ter z njim posrkali vse dobrote.

Besedilo: Alesh Maatko

Priporočamo