Damjan Murko: Največja zloba lahko pride iz ljudi, zato pa mi živimo svoje življenje in ne sosedovega

Damjan Murko: Največja zloba lahko pride iz ljudi, zato pa mi živimo svoje življenje in ne sosedovega (foto: Osebni album) Osebni album
2. 9. 2019

Na prvi šolski dan, ko je štajerski slavček svojega sina Tiarja pospremil v drugi razred osnovne šole, je s svojimi zvestimi oboževalci na družbenem omrežju delil nekaj misli o tem, kako vzgaja sina in kaj mu pomeni družinsko življenje, ki si ga je ustvaril z Majo.

"S soprogo sva ga pripravila na vse pasti v življenju, obraniti se jih bo moral pa sam. Največja zloba lahko pride iz ljudi, zato pa mi živimo svoje življenje in ne sosedovega. Sina vzgajava tako, da močno verjame vase, v neskončno ljubezen staršev, da sva zmeraj tukaj, ko bo hudo, in v vero v dobro in Boga, da življenje zmeraj izbere prav, čeprav morda na začetku tako ni videti," je med drugim vse skupaj komentiral Damjan Murko, ki je najbolj ponosen, ko ga zvečer objame Tiar: "Ko me na koncu dneva sin objame in mi reče, da ima najboljšega atija na svetu, pa vem, da delam prav in da sem svojo življenjsko misijo izpeljal, kot sem si najbolj želel, biti najboljši oče na svetu."