Damjan Murko obeležil deseto obletnico poroke

Damjan Murko obeležil deseto obletnico poroke (foto: Klavdija Vnuk) Klavdija Vnuk
Vir: Nova
21. 5. 2018

Damjan in Maja Murko sta poročena že dolgih 10 let. Le malokdo se ne spomni tega velikega, medijskega dogodka, za katerega so takrat padale stave, ali se bo sploh zgodil ali ne. Vendar je Damjan vsem dvomljivcem dokazal, da je šlo za resen korak iz ljubezni, ki traja že 10 let, in kot se za to spodobi, sta zakonca Murko še enkrat stopila pred matičarja.

V gostišču Siva čaplja se je že debelo uro pred začetkom slutilo, da gre za dogodek, o katerem se bo govorilo. Rdeča preproga, svečniki, vse na najvišjem nivoju, ko je ob pesmi Eve Boto Maja z njunim sinom Tiarjem prišla po rdeči preprogi.

Ansambel Lunca, ki je mladi par pospremil na nadaljnjo srečno pot, ter pevca Mili in Damiano Roi, so poskrbeli za nepozabno vzdušje. Veliko presenečenje za vse pa je bil Izak Palma, ki je vse prisotne ganil do solz. Vse je bilo zares pravljično, vendar, kot pravi Damjan, ni v zakonu zmeraj tako. "Včasih sem prosil boga, naj bo že vsega konec. Večni kompromisi, nestrinjanja med dvema, ki svoje življenje delita drug ob drugem vrsto let, lahko pripelje do tega, da si želiš oditi, da so vse sanje, ki se jih zjutraj ne želiš spominjati. Vendar je to del življenja. Pomembno je, da ne živimo drug mimo drugega, ampak drug z drugim, da z roko v roki zmeraj znova najdemo isto pot, za katero sta se dva odločila, in to je tisto, kar zares šteje. Našla sva se, tudi če sva se kdaj v množici ljudi izgubila, kot pravi moja nova pesem Ne zaklepaj vrat srca, za katero smo na praznovanju obletnice posneli tudi videospot."

Besedilo: Maja Muhič // Foto: Klavdija Vnuk, Vlado Cvirn

Priporočamo