Damjan Murko po novem odganja duhove!

9. 3. 2015

V današnjem svetu večkrat poslušamo neobičajne zgodbe o duhovih, ki nam kar malce spodbudijo strah. Čeprav so duhovi za naše vidno polje povsem nevidni, obstaja veliko zgodb, v katerih ljudje pripovedujejo o takšnih in drugačnih srečanjih. Pevec Damjan Murko, ki najde vedno znova nekaj, s čimer preseneti, se je tokrat lotil iskanja odgovorov na to temo.

Ampak ker se po navadi zadev loti profesionalno, si je za pomoč poklical osebo, ki se na to spozna veliko bolj kot sam. Petrina svet duš, ki ga je na tej dogodivščini spremljala, je z onostranstvom zelo povezana. Prav tako pa komunicira z bitji višjih dimenzij, saj je z njimi v stiku že od njega otroštva. Nato je začela raziskovati kozmične energije in bitja. Damjan jo je odpeljal v graščino, ki že vrsto let propada.

"Natančneje zapuščena je od leta 1988. Domačini znajo veliko povedati o duhovih, ki niso našli svojega mira. Ker me tudi to področje mistike pritegne, sva se odpravila raziskovati. Morda pa jim Petrina lahko pomaga najti k večnemu počitku," je še dodal Damjan.

Več pa si poglejte v prispevku in preberete v aktualni izdaji revije NOVA.

Damjan Murko odganja duhove

Priporočamo