Damjan Murko: Podarja podpisan izvod svoje biografije!

Damjan in Marjanca sta se pripeljala v holividskem slogu. (foto: Jani Bozic) Jani Bozic
Vir: Govori.se
1. 9. 2009

Knjigo bodo po pošti prejeli Jasna Kapun, Andreja Novak in Jože Orehovec.

Točno kot urca sta se v ljubljanski lokal Bachus, kjer je bila novinarska konferenca o Murkovi biografiji Srečen, ker sem moški, pripeljala avtorica knjige Marjanca Scheicher in estradnik Damjan Murko.

A kako sta se pripeljala! Belo limuzino jima je v ta namen odstopil Casino Kongo, Marjanca pa si je privoščila celo stilista, sicer Novinega modnega strokovnjaka Aljošo Krošljina Grlja. Delovala sta kot holivudska zvezdnika, nič manj veličastno pa nista bila sprejeta s strani novinarjev in fotografov, saj se je le-teh na promociji kar trlo. Posebnost Murkove biografije je ta, da je s strani Damjana avtorizirana, kar pomeni, da je v njej samo in zgolj resnica, pa čeprav le njegova.


Kako do knjige?

Na govori.se bomo trem srečnim izžrebancem podelili podpisan izvod knjige Srečen, ker sem moški. Na elektronski naslov govori.se@adriamedia.si pošljite mejl s svojim imenom, priimkom in naslovom in izmed vseh prispelih bomo v ponedeljek, 31. septembra izžrebali tri, ki bodo prejeli knjigo Srečen sem, ker sem moški.

Nekaj najbolj sočnih odlomkov iz knjige si lahko preberete tukaj...