Damjan Murko ponočuje in se naliva!

Vir: Nova
16. 12. 2013

Na uredništvo smo prejeli foto dokaze, na katerih je lepo razvidno, kako si je Murko nedavno na študentski zabavi dal duška.

V spremstvu varnostnikov je nekaj čez polnoč Damjan začel svoj glasbeni program, a varnostniki so bolj kot za njegovo varnost morali skrbeti, da je zvezdnik ostal na nogah, saj so se mu tla pod nogami zelo majala že v prvih minutah nastopa. Vse, kar se je dogajalo v mariborskem klubu Trust, vodja lokala Žan Oder opisuje z nasmeškom na obrazu.

"Res je Damjan prišel na sestanek za nastop izredno zadržan, ugodili smo mu v vseh segmentih njegovih zahtev za nastop, vključno z garderobo, varnostniki, šampanjcem v garderobi ... Ob prihodu v lokal je bil sicer še zadržan, kar pa ni trajalo dolgo."

Murko je brez zadržkov pil alkohol po cevi, se fotografiral z oboževalkami, jih objemal, ni se branil poljubov, dotikov, odslavljal varnostnike, na odru pozabil besedila svojih pesmi, se glasno smejal in se nadvse zabaval. No, mi pa tudi, saj smo prvič lahko videli slavčka, kako žvrgoli v precej vinjenem stanju.

Poklicali smo Murka, ki pa je s precej zaspanim glasom in s hudim mačkom povedal, da od njega ne bomo izvedeli popolnoma nič, saj se nastopa ne spomni.

"Priznam, bila je huda žurka, prvič sem se pomešal med goste lokala, tega nisem še nikoli naredil, je pa res, da na štajerskem koncu malce manj koncertiram in sem se morda zato preveč sprostil, res pa drugih izjav o samem dogodku ne morem podati, zdaj me pa pustite še malo dremati," nam je ob 14. uri povedal precej nejevoljen slavček, ki je tokrat bolj šibko žvrgolel.

Značke: Damjan Murko

Priporočamo