Damjan Murko predstavlja novo pesem

Vse, kar je je v zadnjih tednih ugibalo, je zlil na list papirja. (foto: Arhiv revije Nova) Arhiv revije Nova
Vir: Lea
19. 6. 2013

Prvi in edini mojster samo promocije na naših tleh Damjan Murko predstavlja novo pesem Svilena tančica. Zanimivo je, da Murko trdi, da z besedilom odgovarja na vsa vprašanja o njegovem prepiru z ženo.

V pesmi razkriva tudi to, da žena še vedno hrepeni po nekom s preteklosti. Damjan pravi, da je pesem nekaj novega, svežega in kot uteha za njegovo srce. Vse, kar je je v zadnjih tednih ugibalo, je zlil na list papirja in Sloveniji z lepo balado v njegovem stilu povedal, kako in kaj trenutno čuti.

"Moja nova pesem Svilena tančica ima posebno mesto v mojem srcu. Je skoraj popolnoma avtobiografska, saj sem besedilo za pesem prispeval sam, glasbo in aranžma pa Simon Gomilšek (duo Platin). Pesem odgovarja na vsa vprašanja, ki ste mi jih mediji v zadnjem času postavljali, kar se tiče mojega osebnega življenja. Vse, kar čutim sem zlil na list papirja in si s tem olajšal dušo," pravi in dodaja še:

"Lahko rečem samo še to, da je prav ta balada pomagala rešiti moje nesoglasje z ženo, saj mi ob čutnem besedilu s solzami v očeh padla v objem in komaj zdaj razčiščujva nekatere stvari, ki so se nama nakopičile."

Značke: Damjan Murko

Priporočamo