Damjan Murko: Pripravlja veliko slavje

Vir: Lea
23. 1. 2013

Eden in edini mojster samopromocije, Damjan Murko, tudi letos pripravlja zabavo, ki bo v nasprotju z njegovimi prejšnjimi rojstnimi dnevi precej bolj umirjena, saj se zaradi njegovega malega Tiarja ne bo zavlekla pozno v noč.

Prav zaradi tega je izbral posebno mesto – biljardnico Martinela v Miklavžu. "Za hrano bodo poskrbeli v Fan Plac Geliju, ki je v sklopu velikega kompleksa. Tukaj so združene otroška zabava, rekreacija in kulinarika, vse naravno in domače", nam pove Damjan in doda, da bo zabava, ki jo pripravlja v biljardnici Martinela v Miklavžu, tokrat res nekaj posebnega.

"Lastnika Eva Lepej in Mitja Dragšič pripravljata prav posebno presenečenja za moje goste, tako da bomo tokrat združili prijetno s koristnim", se že veseli Damjan. "Zelo smo se ujeli, saj imata tudi sama dva otroka in razumeta, kaj pomeni biti novopečen očka. Na rojstnem dnevu bo tudi Tiar in da ne bo preveč utrujajoče, bomo praznovanje omejili na razumljivo uro."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri