Damjan Murko se je spravil na ritke!

Damjan Murko se je spravil na ritke! (foto: Klavdija Vnuk) Klavdija Vnuk
Vir: Nova
29. 1. 2019

Damjan Murko vsako leto stopa po tanjšem ledu. 

Ko je znova izdal svoj 'smešni koledar' – tako njegovemu koledarju pravi njegov sin Tiar, je tik pred koncem leta izdal povsem novo pesem z dvoumnim naslovom Ritka prehlajena. O čigavi ritki govori, noče povedati, si pa lahko zamišljamo, kaj to pomeni v praksi. No, za pesem je na bazenu v športnem parku Ruše posnel tudi videozgodbo.

“Na snemanju je bilo, kot pričakovano, polno smeha. Glavna igralca v spotu sta bila znana blogarja Pici in Pero, ki sta zaigrala trenerja vodne aerobike, jaz pa sem se prelevil v reševalca iz vode. Najbolj vroč trenutek pa je bil seveda, ko so v bazenu čofotale prave pravcate ritke prehlajene – bele in črne,” je v svojem značilnem govoru povedal slavček.

“Vroče punce so se res izkazale, prav tako moja desna roka Uroš Apostolovič - Apo, ki je skrbel za vse podrobnosti. Spot režiserja in snemalca Urbana Kosa, dober teden po objavi na YouTube že presegel 153 tisoč ogledov. Prepričan sem, da bo velika konkurenca pesmi Šok, ki ima skupaj na YouTube že več kot dva milijona ogledov. Zdaj je čas za nove podvige in vem, da je na pohodu še en velik hit in stopnička više v mojem glasbenem izražanju,” je strnil Murko.

Fotografiji: Klavdija Vnuk

Priporočamo