Damjan Murko se kljub zbranim podpisom ne bo podal v politični boj

Damjan Murko se kljub zbranim podpisom ne bo podal  v politični boj (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
8. 10. 2017

Eden in edini slovenski slavček Damjan Murko vedno poudarja, da je najprej oče in mož, šele potem medijska osebnost in pevec. Ali pa predsedniški kandidat, ki se je odločil, da se kljub zbranim podpisom ne bo podal v politični boj.

"Zbral sem potrebne podpise, vendar se v tem cirkusu ne vidim, ne želim biti še en klovn v poplavi cirkusantov. Bilo je tudi nekaj groženj. Sam imam v življenju večje cilje, kot je biti predsednik republike. Sem pa dokazal, da mi lahko uspe, če tako želim, in da je bazen moje publike zelo globok. Moj namen je dosežen," je odločno povedal Damjan, ki se bo tudi v prihodnje posvečal glasbi in seveda svoji družini. Še posebej sinčku Tiarju, ki je pred dnevi dopolnil pet let. "Tako zelo sem ponosen na svojega sina Tiarja, ki je upihnil že peto svečko.

Čas tako hitro beži, da si komaj lahko predstavljam, da že čez leto dni za mojega junaka začne šola," pove Damjan, ki ima v septembra dvojen razlog za slavje, saj le teden dni za sinom praznuje tudi njegova žena Maja. In zato so letošnje praznovanje združili. "Dvojno praznovanje zahteva dvojno torto. V studiu Kcake so izdelali unikatno torto s podobo naju z ženo ter tortico Tačke na patrulji, saj Tiar junake te risanke obožuje. Kmalu se odpravljamo na oddih, kjer sledi še nekaj presenečenj, pa že ta je ženi vzel dih. Gre za pozornost in odnos, ki ga skozi leta zgradita dva, ki se imata rada," pojasni Damjan, ki je v zakonski jarem skočil pred desetimi leti.

Anja P. Kontrec