Damjan Murko se z družino rad razvaja v najboljših hotelih

Glasbenik in organizator porok neizmerno uživa tudi ob sončnih zahodih. (foto: Osebni Album) Osebni Album
Vir: Lady
13. 6. 2019

Vseslovenski, predvsem pa štajerski slavček v zadnjem času ne navdušuje le na glasbenih odrih, ampak je vpet tudi v organizacijo številnih dogodkov, sploh ko je v igri kakšna poroka. 

In ker ga ti dogodki, kakor ga veselijo, tudi utrudijo, si z veseljem vzame čas za družino in odklop. Sploh, ko sta tu poletje in čas dopustov. “Največkrat z družino počitnice preživimo na daljših izletih po naši lepi domovini. Nekaj let zapored smo tudi na morje odhajali kar na slovensko obalo. Lani pa smo prvič obiskali Hrvaško, kamor bomo šli tudi letos. Ampak vam ne povem, kam, da bom imel vsaj malo miru,” je v smehu za uvod povedal Damjan Murko, ki počasi zbira pogum, da bi se odpravili nekoliko dlje in po možnosti z letalom.

“V vsakem primeru bi rada s soprogo Majo sinu Tiarju ponudila počitnice, na katerih lahko brezskrbno uživa brez večjega napora in predolgega potovanja. Poznam primere, ko so starši otroke odpeljali na druge celine, kjer so zboleli, ali pa hrana nikakor ni bila primerna za otroke te starosti. Pri teh zadevah sva z ženo sila previdna in izbirava preverjene turistične cilje,” vse skupaj opisuje mojster samopromocije, ki nam na vprašanje, kje najraje bivajo, ko so na dopustu, odgovori: “Izbiramo le hotele s petimi zvezdicami, saj je tam ponudba na visoki ravni, poleg tega pa želijo v takšnih hotelih gostu ugoditi skoraj v vsem. Večji dopust je samo enkrat na leto in takrat ni težko odšteti kakšnega evra več za nepozabno in edinstveno razvajanje,” je v imenu družine Murko povedal Damjan, ki je za konec še pripomnil, da se vsi trije neizmerno že zdaj veselijo novih poletnih dogodivščin: “Super bo, komaj čakamo!”

Besedilo: A. M. // Fotografije: osebni arhiv

Priporočamo