Damjan Murko praznoval obletnico poroke: Sedem let solza in smeha

Družina Murko (foto: Zmago Zemljič) Zmago Zemljič
19. 5. 2015

Nedavno je Damjan Murko s svojo ženo Majo praznoval že sedmo obletnico poroke. Kot vedno je tudi iz tega dogodka naredil pravi mali cirkus in rajanje.

Damjan je še posebej previden in pozoren, saj pravijo, da sedmo leto velja za krizno leto med pari: "Za to obletnico poroke sva se še posebej potrudila, da bi si najini gostje slavnostno kosilo v Koblarjevem zalivu zapomnili vsaj do prihodnjega leta, in sicer ob vrhunski kulinariki in velikem poudarku na dekoraciji in preostalih vizualnih pomembnih stvari, za kar pa je poskrbela trgovina My day party shop. Namen je bil vsekakor dosežen! Priznam, v teh sedmih letih zakona ni bilo samo smeha, ampak tudi nekaj solz. A to je sestavni del življenja in prav je, da ne gre samo navzgor, ampak so zmeraj krivulje. Če ni težav, potem ne znaš ceniti tistih malih radosti, ki se zgodijo v življenju, in jih, če bi bile zmeraj, sploh ne opaziš več, bi šle enostavno mimo. Takrat je čas za alarm, da se lahko zgodi, da začneva živeti drug mimo drugega, tega si do zdaj nikoli nisva dopustila."

Tudi tokrat pa ni manjkalo znanih gostov, Damjan je povabil kar nekaj svojih slavnih prijateljev: "Na kosilu ob sedmi obletnici poroke sta naju izredno ganila pevka Mili in operni pevec Damiano Roi, ki sta skupaj zapela lepo zimzeleno pesem.

Posebno presenečenje je bila tudi Nina iz Big Brothera, ki me je že v hiši zmeraj zagovarjala, seveda tekmovalci niso mogli mimo mene, niti za štirimi stenami v hiši, haha!"

Priporočamo