Damjan Murko: Serje zvezdniške klamfe

Vir: Nova
7. 12. 2009

V oddaji As ti tut not padu?! bomo končno dočakali, kaj ima Murko za povedati. Ker sta ga voditelja Lado Bizovičar in Jurij Zrnec napovedala že prej v vsaki oddaji, so ljudje upravičeno upali, da bo Damjan nastopil kot glavni gost že pred meseci, a se bo pojavil šele to nedeljo.

»Vabila v oddajo sem bil resnično vesel, a ker oddajo poznam, saj jo redno gledam, sem vedel, kje me voditelja lahko držita za jajca. Ampak se nisem dal,« pravi Murko, ki je tako nanizal lep seznam prepovedi za Zrneca in Bizovičarja:

Dovoljeno je bilo le snemanje z levega profila, vendar ne preblizu. Zahteval je frizerja, maskerja in celo natakarico, če bi si želel kaj popiti. Želel je, da mu ne pripravijo presenečenja, lahko pa povabijo goste, ki se pojavljajo na naši sceni, nikakor pa nekoga, ki bi bil večja zvezda od njega.

In kot da vse to ne bi bilo dovolj, je prepovedal ljudem tako ljubo rubriko Slovenski kotiček, v kateri se voditelja simpatično pošalita na račun gosta ter o vsakem povesta, da je Bosanec. Očitno pa to Murku ni všeč, saj je prepovedal, da bi sploh karkoli dišalo po Bošnjakih. Očitno se boji, da bi se ga potem prijel vzdevek Murkić, ne pa slovenski slavček.

Priporočamo