Sin Damjana Murka praznoval 2. rojstni dan

Murka govorice, da 
ni najboljši oče, 
prizadenejo. (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Nova
7. 10. 2014

Vsako praznovanje, ki se zgodi pri Murkovih, se sprevrže v pravo malo veselico in tudi tokrat, ob sinovem drugem rojstnem dnevu, je bilo tako.

"Tako zelo sem vesel, ko vidim, da je Tiar zdrav in vesel otrok, in tako še zmeraj zaskeli, ko slišim, da morda nisem najboljši oče, ker sem Damjan Murko. Edina stvar, ki mi zares pride do živega, so laži in ugibanja, ki se kdaj pa kdaj pojavijo v povezavi z mojim otrokom. Morda ravno zato, ker sem, kdor sem, lahko moj sin dobi igračo, ki si jo zaželi, in vsako leto na veliko praznuje svoj rojstni dan," je ob sinovem drugem rojstnem dnevu spregovoril Damjan, ki je tokrat praznovanje organiziral v Gurmanskem hramu na Teznem v Mariboru.

"Vsak starš si želi svojemu otroku ponuditi največ, kar lahko. Za drugi rojstni dan sva se z ženo odločila, da Tiarju kupiva dve darili. Prav tako sva povabljencem naročila, da naj prinesejo malenkosti, ki bodo v tandemu z isto igračko, čokolado, majico ... Prvo darilo je seveda namenjeno Tiarju, drugo pa bo malček podaril nekomu, ki ne prejema razkošnih daril, ki mu starši ne morejo kupiti niti torte ali povabiti prijateljev na zabavo."

Kaj je mali Tiar prejel za rojstni dan, izveste v novi številki revije Nova, kjer vas čakajo tudi fotografije s praznovanja!

Nova

Značke: Damjan Murko