Damjan Murko snema videospot s Pio

Damjan Murko snema videospot s Pio (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
28. 8. 2017

Damjan Murko preseneča vedno in povsod. Ljudje dobijo ob omembi njegovega imena najrazličnejše asociacije.

Ko se je začelo pisati in govoriti o njegovi poroki, so vsi vedeli praktično vse, kar je bilo povezano s tem velikim dogodkom. Njegova poroka je bila med največkrat omenjenimi v tistem času. Vsaka pravljica ima svoj pravljični začetek in slej ko prej tudi konec. Kako se bo končala pravljica med Damjanom in Majo, pa bo pokazal čas.

Damjan Murko je z Majo poročen že skoraj 10 let. Zdaj pa je prišla na dan informacija, da naj bi ženo zamenjal s transvestitom. "Zakaj? S kom?" sta bili prvi vprašanji. In hitro so sledili 'gostilniški' odgovori: "Saj sem vedel!" in "To je bilo zgolj vprašanje časa!" Zadevo smo želeli preveriti, zato smo poklicali Damjana in ga kar naravnost vprašali, ali je to res, da ni več žena tista, ki mu bo stala ob strani? "A že veste?" je bil malce presenečen Damjan, vendar je v smehu in vse brez oklevanja priznal.

"Vse je res. Žena v provokativnem videospotu, ki ga že snemamo v Koblarjevem zalivu v Mariboru z inspiredbymotion team, ni želela sodelovati, zato sem se odločil, da vprašam Pio, zmagovalko resničnostnega šova Big Brother, ali bi sodelovala v spotu. Takoj je bila za in nastala je nora zgodba, ki bo kmalu vidna in se je res veselim. Sicer pa je Pia izredno lepo dekle in mi ne bo hudega," je še dodal.

Pesmi je sledil šok, saj si jo je v nekaj tednih na YouTubu v vseh različicah ogledalo že skoraj 300 tisoč ljudi. Še ena novica torej, ki bi lahko marsikoga z gostilniškim poznavanjem odgovora dvignila v sam vrh poznavanja vsega in vseh. Tako pa je Damjan Murko sam, kot že velikokrat prej, poskrbel, da se govori o njem. Nekateri se bodo ob novici zgolj namrdnili, druge pa bo 'vrgla'. Če ste med slednjimi, upamo, da ne ležite ravno na napihljivi blazini kje na vodni gladini in zaradi šoka ne 'štrbunknete' v vodo.

Refren: "Potem pa šok, o moj bog, ko sleče se, saj to ni res, saj pod krilom skriva ona penis, večjega kot moj prijatelj Denis." Tako se začne refren Murkove nove pesmi.

Aleš Rod

Priporočamo