Damjan Murko sprožil alarm za požar, ljudje so bili ujeti na vrhu stavbe

18. 11. 2019
Deli

Eden in edini najboljši samopromotor vseh časov, Damjan Murko, je tudi letos poskrbel za šok in to kar za šok na kvadrat. V priljubljenem mariborskem lokalu Luft ni samo predstavil svojega vročega in edinstvenega koledarja za leto 2020, pač pa tudi po več kot desetih letih svoj novi glasbeni album Šok.

Slavček je ob tej priložnosti predstavil novi album.
Damjanova desna roka in idejni vodja projekta Uroš Apostolovič-Apo s hostesama.
Zmeraj krasna Damjanova žena Maja Murko, Denis Živčec ter Damiano Roi z ženo Petro.
Predstavitve se je udeležil tudi Domen Kumer s članico svoje glasbene skupine Taja Drum.
Plesalec Arnej Ivkovič s 'kmetom dvojčkom' Tilnom Klobaso.
Slavček z udeležencema šova Kmetija.

Pevec pravi, da je sedaj pravi čas, da svoji zvesti publiki ponudi prav to - veliko smeha in po vseh teh letih še več edinstvene glasbe. V zadnjem času niza uspešnice za uspešnico in ni čudno, da je naredil ta velik korak naprej in ljudem ponudil svojo glasbo tudi na nosilcih zvoka, kar je v teh časih pogumno dejanje.

Že dobro uro pred samim dogodkom je bilo slutiti, da se bo do zadnjega kotička v napolnjenem lokalu znanih in manj znanih gostov odvijal spektakel, ki si ga je slavček zamislil z mini koncertom in kakopak izdajo koledarja ter plošče. Po nekaj minutah uvoda je voditeljica Edita Predan napovedala najsrečnejšega moškega v državi, ta pa je odet v krzno okoli vratu, ob taktih svoje največje uspešnice in v soju medijskih žarometov na oder prišel v vsem svojem sijaju in blišču kot ga nismo vajeni!

Po nekaj odpetih pesmi, razstavi fotografij s koledarja, je sledilo presenečenje s torto. Vse lepo in prav, če na torti ne bi bilo iskric, ki so v trenutku sprožile alarm za požar. Damjan je spet poskrbel za šok, potrebna je bila intervencija, ljudje so bili ujeti v dvanajstem nadstropju lokala, dvigala so prenehala delovati ... Čeprav so vsi akterji zabave nemoteno nadaljevali s programom, se je ta dogodek kljub vsemu zdel celo del programa in po domače povedano zrežiran. Pri najboljšem samopromotorju se res nikoli ne ve?! Če je temu bilo res tako, potem mu moramo priznati, da zna vedno znova in zbova poskrbeti za "šok, o moj bog ..." Bravo Damjan Murko!

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan