Damjan Murko udeležen v incidentu

Vir: Nova
4. 12. 2013

Doslej smo o Damjanu Murku prejemali bolj ali manj informacije in fotografije, na katerih se zabava ali špila frajerja. Tokrat pa je naš paparac ujel nekaj veliko manj zabavnega.

Dobili smo namreč fotografije, s katerih je razvidno, da je imel Slavček opravka s policijo. Po pripovedovanju očividca se je s policisti precej glasno pregovarjal, naj bi pa bil celo udeležen v prometni nesreči in poškodovan. Za kaj točno je šlo, nam ni znal pojasniti, ker je bil od policijskega avtomobila in Murka preveč oddaljen, zato smo zgodbo preverili kar pri Slavčku.

"Joj, res se je zgodilo, kot navajate. Pregovarjal sem se namreč s policisti, a je pripoved vašega paparaca vse preveč napihnjena. Z mojo desno roko, Klavdijo, sva odhajala na sestanek v Fan Plac Geli, v Miklavž, kjer bodo februarja poskrbeli za prigrizke za moj rojstni dan, a se je žal sestanek končal precej drugače, kot sem si zamislil oziroma sestanka sploh ni bilo. Ob vzvratnem parkiranju sva s Klavdijo spregledala avtomobil, ki je pripeljal za nama, in prišlo je do neljubega trka," nam pojasni in se malce razburi, da se človek, če je znan, še zaleteti ne more v miru.

Damjan še prizna, da je bil res prestrašen, saj je dobil občutek, da vozniku za njima manjka pol avtomobila, a je ob izstopu ugotovil, da je odpadla le registrska tablica iz okvirja in da se na odbijaču pozna le mala praskica, ki jo je s prostim očesom komaj zaznati. Ob prihodu policistov pa se je razburil zato, ker je bila zgodba, ki jo je natvezli voznik v drugem avtomobilu, precej napihnjena, zato je branil svojo in prijateljičino resnico.

Kako se je vse skupaj končalo, izveste v aktualni številki revije Nova.

Priporočamo