Damjan Murko v duetu s Trkajem?!

Damjan Murko v duetu s Trkajem?! (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
Vir: Nova
14. 2. 2018

Čeprav je pred kratkim presenetil s pesmijo Šok, se zdi, da sledi še en glasbeni šok. Si predstavljate Damjan Murka kot raperja? Verjetno ne!

No, izvedeli smo, da naj bi v kratkem združil moči s priljubljenim raperjem Trkajem. Govoricam smo želeli pridi do dna, zato smo vse skupaj preverili kar pri Damjanu. "Vse, kar lahko povem, je to, da me je res poklical Trkaj, ki ga mimogrede celo cenim in ga spremljam, kar ustvarja. Čeprav ne poslušam rapanja, menim, da je vsa glasba umetnost in se moramo širiti na vseh področji glasbene industrije, če gre za kvaliteto, ne glede na zvrst dela," odgovori Murko, ki ob tem še pojasni: "Trkaj trenutno snema svoj videospot za svojo novo pesem, morda pa v prihodnje ravno v kakšnem podobnem projektu sodelujeva skupaj. Kaj več pa težko za zdaj povem, vse možnosti so odprte. Lahko pa le dodam, da bi bila moja pesem Šok, ki ima mimogrede že več kot milijon ogledov na YouTube, zanimiva v raperski ali morda celo narodno-zabavni različici.

Duet s Trkajem?!

Pustimo se presenetiti, saj to, da zmeraj znova rad šokiram svoje zveste oboževalce, ni nikakršna skrivnost. Veste, rad eksperimentiram tako ali drugače in morda vas kmalu presenetim tudi z drugačnim glasbenim stilom. Damjan namreč še ni rekel zadnje besede!"

Besedilo: Alesh Maatko // Foto: Tibor Golob, Mediaspeed

Priporočamo