Damjan Murko v posmeh vsem, ki se mu posmehujejo: Jaz sem tukaj, pa vi?

Damjan Murko v posmeh vsem, ki se mu posmehujejo: Jaz sem tukaj, pa vi? (foto: Uroš Apostolovič-Apo) Uroš Apostolovič-Apo
15. 8. 2019

Težko je verjeti, ampak čez tri leta bo eden in edini štajerski slavček Damjan Murko praznoval že dvajseto obletnico, odkar na domači sceni navdušuje in hkrati buri duhove. V tem času, kot pravi, ni bilo vedno vse v cvetju, ampak so mu pod noge zmetali prav vse, kar so lahko.

Kaj pa publika? Se je v vseh teh letih kaj spremenila? "Moram reči, da se je v vseh sedemnajstih letih publika zelo spremenila. Naredila je selekcijo, zato smo obstali le najboljši in najpametnejši. Imam svojo publiko, ki me ima rada in jaz imam rad njih. Skupaj smo šli čez marsikaj, vendar se še danes najde kdo, ki name ali na moj lik gleda zviška. Danes imam vse, o čemer nekateri lahko le sanjajo - v mislih imam družino, kariero, živim umirjeno in dostojno življenje. Predvsem pa živim svoje življenje in ne sosedovega. Delam veliko in pošteno, in sicer zato, da si z družino lahko privoščimo več kot drugi. Tega ne obešamo na velik zvon, želim samo svojemu sinu nuditi vse za kar so se trudili moji straši, čeprav jim je bilo, verjamem, težje kot meni," je vse skupaj komentiral Damjan Murko, ki je na družbenem omrežju delil zanimivo objavo, o kateri je povedal: "Ne želim biti žaljiv, ampak v posmeh vsem, ki so brusili svoje jezike,da sem na naši sceni samo številka, ta objava. Da so imeli prav, danes sem številka ena!"

Priporočamo