Damjan Murko v vlogi voditelja na erotičnem sejmu

Damjan Murko v vlogi voditelja na erotičnem sejmu (foto: Jani Božič) Jani Božič
Vir: Nova
30. 11. 2017

Kar nekoliko presenetljiva je novica, kje se bo štajerski slavček prvič preizkusil v vlogi voditelja – na celjskem erotičnem sejmu!

"Moram reči, da je zame to kar velik izziv in da sem kar nekaj časa razmišljal, ali stopiti v tako velike čevlje, sploh zato, ker bosta program povezovala tudi Oriana Girotto in Tadej Bricelj. Ker pa sejem sovpada z izdajo mojega tradicionalnega seksi koledarja za leto 2018, ki je že na voljo, in ker bom oba večera 1. in 3. decembra, zraven vodenja zapel tudi svoj zadnji hit Šok, ki ima na YouTube skupaj že več kot milijon ogledov, je ponudba prišla ravno ob pravem času in se zato izziva izredno veselim," je svojo novo vlogo komentiral Murko.

Damjan Murko: Na erotičnem sejmu

Sicer pa letos praznujejo že 10. obletnico sejma sLOVErotika. Prav zaradi tega so letos za obiskovalce pripravili ogromno novosti. Na sejmišču bodo poleg glavnega odra še trije mini teatri, kjer bo možno občudovati tantrično čutnost, ekscentrično medsebojno obdarovanje in nadvladovanje moškega nad žensko v stilu slavnega filma o odtenkih sive. "Torej na pomoč prihajam tudi jaz, saj bo tako na odru kot v zaodrju treba krotiti vroče punce in podivjane fante," je še zaključil.

Besedilo: Maja Muhič // Foto: Jani Božič, Tibor Golob, Klemen Brumec

Priporočamo