Damjan Murko se je razgalil ob Dravi!

Samopromotor je izkoristil <br />sonce in se nastavil <br />ob Dravi kot martinček. (foto: Foto: Apo) Foto: Apo
Vir: Nova
1. 7. 2019

Damjan Murko, ki tokrat več odkriva kot skriva, je znova presenetil. Prvi sonči žarki so ga prepričali o tem, da se je naš najboljši samopromotor vseh časov razgalil kot še nikoli. Čeprav se okoli njega že dobrih 15 let pojavljajo ugibanja o tem in onem, se naš slavček ne da in še zmeraj preseneti in nas vedno znova pušča v negotovosti.

Damjana smo ujeli v precej drznem sončenju ob obrežju reke Drave. Dobesedno pred domačimi vrati, kjer je odvrgel odvečna oblačila in se nastavil soncu. “Pri sončenju sem izjemno previden, in to je prvo pravilo v vročih dneh, saj se moramo zavedati nevarnosti sončnih žarkov. Slabo tudi prenašam vročino, vendar sem izredno rad sproščen, in če je le možno, brez slabe vesti odvržem krpice,” je priznal Damjan, ki že dolgo ne skriva svoje postave tudi pred očmi javnosti.

Kljub vsemu pa je našel kraj zase, kjer se je lahko v miru sončil, brez radovednih pogledov javnosti, ki ga drugače spremljajo na vsakem koraku. “Pravijo, da zvezd v Sloveniji ni. Sam sem živi dokaz, da to ni res. Na srečo opravljam svoj posel tako, da sem med ljudstvom, ne želim se popolnoma distancirati. Potrebna pa je distanca. Ampak ne snobovska in ne na način, da se ljudem ne približaš, da ne greš v trgovino, da se ne sončiš na javnih plažah. To se mi zdi neumno in skrajno žaljivo do preostalega prebivalstva. Vsi smo iz krvi in mesa in vsi smo na istem vlaku. Na poglede sem se pa v vseh teh letih navadil in so del posla. To sprejemam kot sestavni del življenja. Pa če tudi je to ob reki Dravi.” (smeh)

Gol na sonce

Damjan je po deževnem obdobju, ki smo ga imeli, izkoristil prihod sončnih dni in se nastavil kar na obrežje Drave. “Sem zavedni Štajerec in kam naj ob prvih sončnih žarkih najprej pobegneš, kot ravno za Dravo? (smeh) V upanju, da te ujame čim manj oči. Seveda pa je to v mojem primeru neizogibno, pa se preveč ne obremenjujem s tem. Ob tem rad prebiram kakšno dobro knjigo in si privoščim kozarček šampanjčka.”

Tako je Damjan odvrgel svoja oblačila in si privoščil kozarček penine. “Saj vendar ne počnem ničesar nenavadnega, grešnega ali pohujšljivega, če pa ima kdo ob mojem telesu takšne misli, mi pa seveda to laska. Čeprav nisem tak ekstremist, da bi se kopal popolnoma gol. Seveda pa golota ni nič takega in nič spornega. Konec koncev smo goli prišli na svet. Veliko delam, nastopi se vrstijo tudi čez poletje, zato mi je prijal oddih ob reki. Po dveh mega hitih Šok in Ritka prehlajena se pripravlja že nov, organiziram poroke, na voljo je moj novi izdelek skodelica za dobro jutro in lahko noč. Tudi zato želim za svojo publiko biti fit. Zdrava prehrana, redna vadba z mojo desno roko Urošem Apostolovičem - Apom in disciplina, brez alkohola in cigaret. Pri tem pa mi pomagajo tudi Proteini.si. Obrazna joga je pa zakon!”

Besedilo: Mihaela Margan Kocbek

Priporočamo