Damjan Murko: Vse za njegovega malega

Za Gordano Slavček prizna, da je njegova druga žena, ki izvrstno poskrbi za njegove posebne potrebe. (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
27. 1. 2013

Odkar ima prvi in edini slavček Slovenije Damjan Murko sinka Tiarja, se je odločil, da se manj pojavlja v medijih ter da se bolj ali manj posveti družinskemu življenju.  A se je kljub temu odločil, da svojih oboževalcev, ki ga spremljajo že več kot deset let, ne bo pustil na cedilu.

Damjan je šel že v prazničnih dneh v akcijo in v teh dneh svojim oboževalcem in malemu Tiarju poklonil čisto novo pesem Moj mali. Da pa je za svojega edinega in najbolj pomembnega moškega v svojem življenju videti lepo, urejeno in spočito, poskrbi temeljito. Zaradi nočnega vstajanja in spanca, ki je bolj ko ne redek, saj ima Tiar pač svoje nočne 'fore', obiskuje masažo in pedikuro v Mariboru na Teznu in v Črešnjevcu pri Slovenski Bistrici.

Gordana Mikoš, MG, Nega telesa, je za Damjana kot druga žena, zmasira in relaksira ga od nog do glave. »Zelo sem vesel, da sem našel nekoga, ki me ob tem, ko veliko v naročju držim svojega sina, zna na pravilen način motivirati, me sprostiti in celo krepiti zdravje, z napitki in tabletami, ki krepijo imunski sistem, pomagajo pri prezgodnji demenci, za boljše in trdnejše kosti ...« razlaga mladi mož, ki očitno prefinjeno skrbi že za svojo daljno prihodnost – sodeč po tem, da ima v mislih že celo demenco.

Pojasnil podrobnosti
»Če želim dobro delati in biti dober oče in mož, ni druge variante, kakor da sem spočit in fit. Saj če mi kaj od tega manjka, moram priznati, je lahko kar malce naporno, tega pa nista vesela niti žena niti otrok, hahaha. Sicer pa mi v zadnjem času ni prav nič težko narediti. Pred meseci sta mi glasba in oder pomenila vse na svetu in je bilo to, da grem posnet novo skladbo, na prvem mestu, danes pa me je aranžer in producent Tomi Valenko, ki je za novo pesem Moj mali prispeval glasbo in aranžma (sam sem prispeval besedilo), kar nekaj časa moral čakati, preden sem pesem le prišel posnet. Zdaj je na prvem mestu samo moj mali. No, zdaj ima Tiar svojo pesem, in ta bo prav kmalu slišana na radijskih postajah,« se veseli Damjan.

Napisala Zoja Ahlin

Priporočamo