Damjan Murko: "Vsi si bodo želeli delček mene na sebi."

Damjan Murko: "Vsi si bodo želeli delček mene na sebi." (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
14. 4. 2020

V poplavi vseh samopromotorejv, ki so se v letih samostojne Slovenije zvrstili na estradi je s posebnim slogom, premišljeno taktiko doziranja svojega lika v medije zares uspelo samo enemu, Damjanu Murku. Veliko je že pokazal, povedal, lahko bi rekli, da o njem vemo že popolnoma vse, a tokrat je naredil nekaj česar zares nismo pričakovali. Želi namreč, da se pošpricamo z njim.

Seveda je govora o njegovem novem proizvodu, ki ga je ob novem CD-ju podaril svoji zvesti publiki, ki že skoraj dvajset dolgih let sledi njegovim zgodbam in glasbi. Parfum La Murko, je na voljo vsem, ki si upajo biti drzni, posebni, unikatni. Naj se pošpricajo z mano, kot je slogan že na embalaži mojih novih parfumov, ki so v moški in ženski različici.

Z idejno vodjo vseh mojih velikih projektov Urošom Apostolovičem-Apom sva prišla na idejo o novem izdelku. Zakaj ne bi vsi dišali po svojem idolu? Vonj po meni je sedaj dosegljiv vsakemu izmed vas. Skrbno smo ga izbrali samo za moje zveste fene.

Verjamem v to, da če imaš močno vizijo in predano voljo ti lahko uspe čisto vse. Sam sem s temi mislimi gradil tudi svojo kariero, pa poglejte kaj je se je izcimilo. Prešel sem iz okvirja povprečnosti in sedaj sem tukaj, kjer sem si zmeraj želel biti.

Vsak projekt zahteva celega človeka, nisem polovičar in ne maram amaterjev. Tako  sem se sedaj zaprl v studio in posnel svoj novi hit Kabriolet, za katerega kmalu posnamemo tudi videospot. V kabrioletu se pa bo seveda širil vonj po svežem, močnem in izkušenem moškem kot sem jaz.

Parfumi se bodo prodajali za med v to sem sveto prepričan. Vsi rojstni dnevi, Božič, dan žena... Vsi si bodo želeli delček mene na sebi in sedaj lahko dejansko izpolnim vse mokre sanje slehernega izmed vas. Sedaj vas končno lahko pošpricam. 

Priporočamo