Damjan Murko zaradi prevročih fotografij ostal brez facebook profila

Damjan Murko zaradi prevročih fotografij ostal brez facebook profila (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
25. 11. 2019

Za štajerskega slavčka je letošnje leto polno presečenj, čeprav niso vsa prijetna. A vse skupaj je še kako povezano z besedo šok - tako je med drugim naslov novega koledarja in še novega albuma zraven. In še kako je bil Murko šokiran, ko mi je facebook blokiral račun.

Seveda govorimo o njegovem profilu, ki je namenjen predvsem oboževalcem in ki je postajal vse bolj priljubljen. Kaj vse se je tam objavljajo, je sedaj, ko je račun blokiran, težko pogledati. Damjan Murko nam je zaupal, da so ga blokirali, češ da je bila objavljena neprimerna vsebina. "Seveda zaradi preveč seksi fotografij iz mojega koledarja," je še pripomnil Murko. Očitno so predvsem fotografije iz koledarja ter verjetno tudi striptizerja resnično preveč vroče, sicer mu ne bi blokirali oboževalski profil. Lahko pa da gre komu Damjan v nos in ga je prijavil ter natrosil kup zgodb, ki so bile dodatna podlaga za blokado ... Tudi to je mogoče na sončni strani Alp.

Je pa Damjan Murko še vedno prisoten na osebnem facebook profilu ter instagramu, kjer deli poljube. Le da ne bodo preveč vroči, sicer bo ostal še brez tega profila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poljubček, dragi moji 💋 Mi ga kdo vrne? 😉🔥

A post shared by Damjan Murko (@damjanmurko) on