Damjan Murko: Ženo časti kot kraljico

Zakonca Murko v sladkem pričakovanju sijeta od sreče (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
25. 4. 2012

 Kdo bi si mislil, a od nekdaj vase zaljubljeni Damjan Murko je našel nov objekt oboževanja: svojo nosečo ženo Majo.

Prijatelji zakoncev Murko so nam zaupali, da je Damjan srečen kot še nikoli v življenju in da je navdušen nad spremembo videza svoje žene.

»Z njo se v zadnjem času izredno rad kaže naokoli in se hvali, da jo je nosečnost spremenila, polepšala,« pravijo in se čudijo, kako je Damjan postal popolnoma drugačen, da ga v taki luči ne poznajo in da si nikoli ne bi niti drznili pomisliti, da se lahko profil, kakršen je on, ki hoče biti vedno in povsod na prvem mestu, sprijazni s tem, da je nekdo pomembnejši od njega.

»Damjan je izredno ljubeč, čustven in pozoren do svoje žene, ves čas jo objema, poljublja in čuva. Vsak dan celo kliče sorodnike, da jim razlaga, kako ženin trebušček napreduje, rad se pohvali s tem, a takoj za tem pove, naj o njegovih čustvih nikar ne razlagajo na glas, da ne bi kaj preveč pricurljalo v javnost,« nam še zaupa naš vir.

Razvaja jo

Za komentar smo poklicali tudi Murka, ki je navedbe vira, sicer z drugimi besedami, v celoti potrdil: »Moja draga žena je postala princesa, ki jo je treba razvajati in ji dati vse, pa tudi če si sredi noči zaželi kremne rezine, in povsem normalno je, od bodoči očka vstane in odhiti od najbližje slaščičarne in svoji dragi ustreže v vsem.«

No, in potem Slavček doda še stavek, ki bi si ga želela slišati vsaka ženska na tem svetu: »Je pa res, da je moja žena najlepša ženska pod soncem, pa če je noseča ali pa ne!«