Damjana Golavšek ob rojstnem dnevu presenetila s prisrčno fotografijo iz otroških let

Damjana Golavšek ob rojstnem dnevu presenetila s prisrčno fotografijo iz otroških let (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
8. 10. 2019

8. oktober je za našo priljubljeno glasbenico in vsestransko umetnico Damjano Golavšek prav poseben dan, saj je na ta dan pred 55 leti v Celju prijokala na svet.

Glasbenica, ki je nastopila na vseh pomembnih festivalih, od Slovenske popevke, Eme, Melodij morja in sonca in ne nazadnje tudi legendarne Pop Delavnice ter še Vesele jeseni, je danes vpeta v številne aktivnosti, sploh pa je blestela tudi v muzikalu Mamma Mia!, še vedno pa jo lahko spremljamo v komediji Menopavza.

A če je na eni strani predana odrom, je na drugi strani še kako pomembna družina in življenje, ki ga ima zelo rada. "Vsak dan znova se mu čudim in sem hvaležna zanj. Življenje je moja inspiracija in motivacija – ljubim življenje. Obenem verjamem tudi v povezanost z vsemi živimi bitji na Zemlji," je dejala v enem izmed intervjujev.

In ker z leti rastemo in zorimo, hkrati pa se še raje spominjamo lepih časov in otroških dni, je ob rojstnem dnevu na družbenem omrežju delila delček svojega življenja izpred mnogih let, ko je bila prikupna majhna - in verjetno tu in tam tudi nagajiva - deklica.

Priporočamo