Damjana Golavšek že v tretjem muzikalu; kot kaže je nič ne ustavi!

Damjana Golavšek že v tretjem muzikalu; kot kaže je nič ne ustavi! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
14. 11. 2019

Glasbenica in voditeljica mnogih prireditev, Damjana Golavšek, je do nedavnega še kako blestela v muzikalu Mamma Mia! A ker se je ta priljubljeni muzikal po mnogih razprodanih predstavah poslovil z odrov, se je Golavškova podala novim izzivom naproti.

Najprej je spomladi sprejela sodelovanje v odmevnem muzikalu Menopavza. "Ko sem dobila povabilo Špas teatra, najprej nisem vedela, kaj bi. Naneslo je tako, da je bila ravno tisti večer predstava na sporedu v goriškem kulturnem domu in sem si jo lahko ogledala. Seveda je tudi mene potegnilo noter, v uigran humor vseh štirih igralk. Pomislila sem, ali ni to prevelik zalogaj, alternirati vlogo, ki tako dobro stoji skozi igro igralke Zvezdane. A po naravi sem pogumna in delovna, in če so ostali protagonisti zaupali mojemu talentu, lahko to storim tudi sama, pa sem zagrizla v vlogo," nam je takrat zaupala glasbenica, ki pa je te dni, kot pravi, zagrizla v še eno vlogo, postala je namreč del glasbenega muzikala Druščina.

Muzikal Druščina režira Nejc Lisjak, ki ga je tudi prevedel v slovenščino, Damjana Golavšek, ki se že veseli novega izziva, pa se v tej glasbeni igri predstavlja kot Joanne.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@druscina.muzikal Joanne in Robby 🥂 Hvala Vsem 🧡

A post shared by Damjana Golavšek (@damjanagolavsek) on

Priporočamo