Dan s Fredijem Milerjem: Veliko časa preživi v studiu

Dan s Fredijem Milerjem: Veliko časa preživi v studiu (foto: Pop TV) Pop TV
Vir: Lady
12. 5. 2018

Glasbenika Fredija Milerja pozna skoraj vsak predvsem po njegovem zelenem 'lajbiču', breakdance kretnjah in skladbi Vedno si sanjala njega. Še vedno je zelo aktiven na glasbenem področju, vendar zdaj dneve preživlja predvsem v svojem studiu, v katerem nastajajo nove skladbe zanj in druge glasbenike.

5.30: Zbudim se in včasih še malo pretegnem za kakšno minuto, nato pa se odpravim v kopalnico, kjer se uredim, včasih tudi obrijem. (smeh)

6.00: Sledi krajši sprehod z mojima psičkama Nejo in Lumpo, da opravita svojo potrebo.

7.00: Skuham si kavo in ob pitju te pregledam sporočila na računalniku. Ko vonj jutranje kave doseže še spečo ženo, me pokliče, v posteljo ji odnesem kavo in skupaj s psičkama se malo poigramo.

9.00: Začnem glasbeno ustvarjanje v studiu, vmes pa si za premor prižgem cigareto in spijem kozarec ali dva mineralne vode. V zadnjem času najraje pijem mineralno vodo, ker me najbolj odžeja.

12.00: Sledi kosilo, ki ga žena vsakič izvrstno pripravi.

13.00: Spet sprehod z mojima dvema psičkama.

14.00: V studiu si pripravim glasbeni repertoar za večerni nastop, ki ga prilagodim glede na občinstvo, pred katerim bom nastopal. Praviloma imam dva nastopa na večer in vedno poskrbim, da se skladbe ne ponavljajo.

15.00: Posvetim se svoji ženi tako, da bo resnično lahko vedno sanjala samo mene! (smeh)

15.30: Ob pitju popoldanske kave sledi malo sproščanja pred televizijo. Nato se počasi odpravim na svoj prvi nastop.

21.00: Prvi nastop in nato vožnja do lokacije drugega nastopa.

24.00: Drugi nastop.

Napisal: A. R.; foto: osebni arhiv