Dan s pevko Veselih Štajerk Loti Žlaus

Dan s pevko Veselih Štajerk Loti Žlaus (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Lady
10. 2. 2018

Simpatična pevka Veselih Štajerk je zagotovo med najprepoznavnejšimi obrazi na slovenski narodno-zabavni glasbeni sceni. Tako kot je polna energije na odru, ji te ne zmanjka niti v zasebnem življenju.

7.00 Prebudi me budilka, skočim iz postelje, se uredim, nekaj na hitro pojem in že se odpeljem iz Globoč v Vojnik.

8.30 Odhitim v službo (Vrtec Mavrica Vojnik), kjer me že čakajo razigrani otroci.

15.00 Končam delo, na hitro skočim v trgovino po nekaj malenkosti in se odpravim proti domu.

16.30 Obožujem naravo in šport, zato se, ker je res prekrasno popoldne, s kolesom odpravim na krajši potep okoli Šmartinskega jezera. Oglasim se pri prijateljici Simoni na kavici in odkolesarim proti domu. Naredim okoli 25 km. Skočim pod prho in nekaj malega pojem.

20.00 Čaka me nastop z Veselimi Štajerkami, zato povadim dve novi pesmi, odpišem na e-pošto skupine, na Facebooku v Skupini Vesele Štajerke objavim nove fotografije z zadnjega nastopa. Ker v soboto pojem in se spremljam s kitaro na civilnem delu poroke, povadim še te pesmi. Sama romantika! (smeh)

21.30 Že rahlo utrujena se zleknem na kavč, z daljincem 'prelistam' nekaj programov in se ustavim pri programu Animal Planet. Gledam oddajo o morskih psih in potapljanju. Misli mi uhajajo na Filipine, kjer sem se nazadnje potapljala.

23.00 Moje oči so že rahlo utrujene, zato skočim v posteljo in se odpravim sanjam naproti. Knjiga, ki jo trenutno berem, danes ostane nedotaknjena.

Besedilo: Aleš-Rod // foto: Goran Antley