Dan s plesalko Martino Plohl

Dan s plesalko Martino Plohl (foto: Ana Gregorič) Ana Gregorič
Vir: Lady
10. 6. 2017

Plesalka Martina Plohl je širši javnosti postala znana zaradi nastopa v šovu Zvezde plešejo, kjer se je na plesnem parketu vrtela v paru z raperjem in borcem Denisom Porčičem Chorchypom.

Lepa temnolaska je poleg tega tudi učiteljica plesa, za katerega pravi, da je njen način življenja, čeprav se mora zaradi njega večkrat odpovedati prijetni družbi družine ali prijateljev.

7.30
Vstajam zelo zgodaj zaradi številnih obveznosti, ki me čakajo čez dan. Ko zazvoni budilka, sem zelo hitro pokonci in že pripravljena na nove izzive, ki me čakajo tisti dan. Seveda pa sta najprej na vrsti ličenje in izbira oblačil.

8.30
Na vrsti je zajtrk, zame pomemben obrok dneva. Navadno med zajtrkovanjem pregledam vso pošto in vse obveznosti, ki me čakajo ta dan. Zagotovo pa skočim tudi na Facebook, da vidim, ali je kaj novega.

9.30
Odpravim se na trening, kjer treniram sama, se izobražujem, berem in ustvarjam plan zase in za svoje plesne pare, ki jih poučujem.

13.30
Čas kosila, velikokrat je treba opraviti čim hitreje, saj začnem poučevati že ob 14.30, kar je zame velikokrat stresno in naporno. Z veseljem bi kosila v dobri družbi s prijatelji ali družino, ampak to je zame redkost.

14.30
Začnem poučevati svoje varovance. To je zame največji užitek in zadovoljstvo, saj imam srečo, da lahko v življenju počnem to, kar imam najraje, in za to sem zelo hvaležna. Moje delo mi vsak dan omogoča nenehno napredovanje, izobraževanje, izziv in motivacijo. Ples ni samo moj poklic in delo, ampak način življenja.

22.00
Prihod domov z dela. Zelo sem utrujena, ampak zadovoljna in polna novih idej in načrtov za v prihodnje. V tem času sledita osvežujoča prha in počitek ob branju knjige in čaju. Navadno zaspim zelo pozno, saj sem polna energije in adrenalina, ki mi ga čez dan dajo moji plesalci.

Foto: Ana Gregorič