Dan s Sandro Zulić

Dan s Sandro Zulić (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Lady
12. 10. 2016

Postavna svetlolaska s primorskim naglasom je po izboru za miss Slovenije bogatejša za lepotno titulo. Bralci revije Nova so jo namreč razglasili za najlepšo v naši podalpski državici in postala je miss Nove leta 2016.

Sandra svoj prosti čas še raje kot modi posveča svoji veliki strasti – na parketu plesne šole, kjer trenira tudi sama, svoje znanje prenaša na skupino najmlajših, ki se želijo kaliti v hip hopu in trebušnih plesih.

10.00 
Dokler sem še hodila v srednjo šolo, sem vstajala zelo zgodaj, zdaj, na počitnicah, pa spanje kar malo zavlečem. Prva stvar zjutraj je kopalnica in nato kava. Brez nje ne začnem jutra!

12.00 
Privoščim si manjši zajtrk, nato se srečam s prijateljicami. Rade obiščemo kakšno nakupovalno središče – zelo rada nakupujem, predvsem čevlje, oblekice in ličila.

15.00
Doma si pripravim kosilo.

17.00 
Popoldneve in večere preživljam v plesni šoli, kjer poleg lastnih treningov skupino otrok poučujem hip hop in trebušne plese. Skupine so zgolj rekreativne, starost otrok pa je v eni od 5 do 7 let, v drugi pa od 7 leta naprej.

23.00 
Po plesnih urah sem običajno tako utrujena, da grem redkokdaj še na pijačo s prijateljicami. Ob enajstih zvečer sem že v postelji. (smeh)

Tekst: Neja Drozg

Priporočamo