Dan s Tino Gaber: Zapolni vsak utrinek dneva

Tina Gaber (foto: Ales Kocbek) Ales Kocbek
Vir: Lady
23. 5. 2019

Magistra sociologije, lobistka, youtubarka in zaveznica živali Tina Gaber si zapolni vsak utrinek dneva, ki ga preživi dinamično in zabavno.

8.00 Vstanem med osmo in deveto zjutraj, peljem ven svojega Masha in pojem en super zdrav zajtrk.

9.00 Vzamem v roke telefon in računalnik, odpišem na vsa pomembnejša sporočila in elektronsko pošto ter pregledam objave na družbenih omrežjih, ki jih vodim.

10.00 Grem na fitnes v Gym24, kjer se konkretno razgibam, da si naberem energijo za zabaven dan.

11.00 Lepo se uredim, da se bolje počutim, pograbim svoj računalnik, se usedem v avto (ali uber, če sem v tujini) in letim po najrazličnejših sestankih in opravkih.

13.00 Privoščim si kosilo, včasih je poslovno, največkrat pa si ob tej uri vzamem čas za skupno druženje s prijatelji ali sestro. Rada se odpravim tudi v center v kakšno restavracijo ob Ljubljanici, ker me voda pomirja.

14.00 Nadaljujem delo, letam naokoli gor in dol. Povsod me je dovolj. Kadar potrebujem mir, pa se skrijem v pisarno ali še raje v kakšen skrit kotiček kakšnega bara z odličnim razgledom ali pa delam na sončku. Takrat je večkrat z menoj tudi Mash.

18.00 Ko ljubljanska gneča počasi pojenja, se odpravim domov, se malo spočijem ali pa skočim na obisk do svojih najdražjih.

20.00 Ob tej uri sem ponavadi doma, dvakrat na teden se odpravim na kakšno poslovno večerjo, sicer pa skočim v nekaj udobnega, pogledam kakšen film ali pa dolgo v noč montiram svoje videe na Youtubu.

Besedilo: MIMA // Fotografija: Aleš Kocbek

Priporočamo