Dan s Tinom Vodopivcem: Solatka in srfanje

Dan s Tinom Vodopivcem: Solatka in srfanje (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Lady
8. 9. 2017

Ljubljanski grad je na tradicionalnem festivalu Stand up komedije Panč v drugi polovici avgusta pokal od smeha. Na njem je seveda nastopil tudi priljubljeni komik Tin Vodopivec, sicer eden izmed organizatorjev festivala, ki nam je zaupal, kako je med Pančem potekal njegov dan.

8.00: Zvoni ura, pritisnem dremež.

9.20: Prisilim se, da vstanem. Glede na to, da je to verjetno tretji dan festivala, se na telesu pozna, da je bilo že nekaj časa nenehno pod adrenalinom in v stresu. Sledita kava in kakšen smuti za zajtrk, potem pa hitro pod prho.

10.00–12.00: Pregledujem elektronska sporočila, Facebook, novice s festivala in gasim manjše požare, ki so redni del dogodkov in festivalov.

13.00: Kosilo. Kaj lahkega, ne moreš nastopati s težkim občutkom v želodcu – solata :)

14.00–16.00: Pripravljam se na nastop, pregledujem zapiske, tuhtam, katere šale uporabiti, grem v mislih skozi svojo točko.

16.00: Že zvonijo telefoni. Glede na to, da sem tudi soorganizator festivala, moram biti na Ljubljanskem gradu že toliko prej.

17.00-20.00: Priprave na Ljubljanskem gradu.

20.00: Začnejo prihajati prvi obiskovalci in tudi drugi komiki.

21.00: Naj se zabava začne ... Odvisno od tega, kateri po vrsti sem na sporedu za nastop.

21.40–22.00: Ko sem na odru, imam občutek, kot da srfam. Borim se z valovi, včasih me vrže v vodo, potem nekaj časa živahno jadram ...

23.00: Večer se končuje, treba je pospraviti prizorišče.

2.00: Pridem domov. V krvi je še precej adrenalina, zato ne morem takoj zaspati.

Nika Arsovski

Priporočamo