Dan z Alenko Medič: Vsak dan najde razlog za klepet

Dan z Alenko Medič: Vsak dan najde razlog za klepet (foto: Marija Orašanin) Marija Orašanin
Vir: Lady
24. 7. 2017

Plavolaso Alenko Medič poznamo kot voditeljico oddaj Vlogerji in Hajlaf na TV3. Slednja, ki se bo letošnjo sezono snemala v Grčiji, je namenjena športnikom in adrenalinskim popotnikom. Tako kot pred malimi zasloni je Alenka tudi zasebno polna adrenalina in želja po novih izzivih. V svoj zaseden urnik poskuša vsaj dvakrat na teden vključiti rekreacijo, včasih v športnih dvoranah, še raje pa na svežem zraku v naravi.

6.00 Prvič se zbudim ob tej uri, ker se takrat prebuja moj fant. Včasih skupaj popijeva kavo in se pred začetkom dneva še malo podruživa, potem pa grem še za dobro uro nazaj v posteljo.

8.00 Dokončno vstanem, pojem zajtrk, se oblečem in umijem ter hitim v službo novim izzivom naproti.

9.00 Začnem nov delovni dan, kjer poleg priprav na oddajo delam tudi v programskem oddelku, kjer dolgčasa ne poznamo.

13.00 Če nam čas dopušča, si skupaj s sodelavci vzamemo čas za kratko kosilo in si naberemo energijo za preostanek dneva.

17.00–18.00 V teh urah se delovni dan konča, potem pa imam končno čas tudi zase in za svoje obveznosti.

18.30 Dvakrat na teden obiskujem fitnes in vodene vadbe, v lepem vremenu pa se včasih odpravim tudi v naravo oziroma v Mostec, kjer naredim vadbo kar na prostem.

20.00 Še kakšna slastna večerja in druženje s prijateljicami ali fantom. Skoraj vsak dan se najde razlog za druženje in klepet.

23.00 Lepo izkoriščen dan mi daje dober občutek. Zaključim ga obvezno z veliko crkljanja in seveda z dobrim spancem.

Barbara Majič

Priporočamo