Dan z Anabel: Na kosilo k babici

Dan z Anabel: Na kosilo k babici (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Lady
15. 12. 2018

Anabel, mlada glasbenica iz okolice Celja, ki je v dobrem letu dni, odkar je stopila na glasbeno sceno, nanizala že tri velike radijske uspešnice, je polno zaposlena mlada dama. 

Vseeno pa si vsak dan v tednu vzame nekaj časa tudi samo zase. Z nami je delila svoj delovni dan od jutra do večera.

9.00 Vstanem, imam jutranji ritual, v miru spijem prvo kavo. Sem res velika kofetarica in ljubiteljica kave. Zadnje mesece sem si zadala, da prvi uro zjutraj ne odprem nobenega socialnega omrežja ali e-pošte, da se dan začne čim bolj umirjeno in sproščeno.

10.00 Sledijo vsakodnevna opravila, kot so odgovarjanja na telefonske intervjuje za radije, odpisovanje na številne mejle, priprava gradiv za vaje in podobno.

11.00 Večkrat na teden imam pevske ure, kadar jih nimam, pa si vzamem približno eno uro za vajo kar sama doma.

14.00 Kosilo. Najraje imam mamino ali pa babičino kosilo. Sem pa že nekaj časa vegetarijanka, zato si čez teden večkrat, če le imam čas, kaj okusnega po svoje pripravim tudi sama ali skupaj z bratom dvojčkom Tilnom.

17.00 Kadar nimam popoldanskih vaj, intervjuja ali nastopa, si rada vzamem prosto popoldne za branje dobre knjige ali ogled kakšne serije. Te me pogosto tako potegnejo, da pogledam, če sem tisti dan prosta, naenkrat kar tri ali štiri dele.

19.00 Vsakodnevno se gibam. Občasno hodim v fitnes ali pa kakšno vajo za  boljše počutje naredim kar doma ali v naravi.

20.00 Večeri so namenjeni družini ali prijateljem. Zelo sem vesela, da imam ob sebi nekaj res izjemnih ljudi, ob njih se počutim srečno in hvaležna sem za vse lepe trenutke, ki jih imamo pogosto skupaj ob večerih.

Fotografija: Igor Zaplatil

Priporočamo