Dan z Borom Zuljanom - športnim rokerjem!

Dan z Borom Zuljanom - športnim rokerjem! (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek
Vir: Lady
2. 6. 2018

Kitarist skupine Šank Rock nam je zaupal, da je poleg kitare v njegovih rokah pogosto tudi teniški lopar, saj si brez športa ne predstavlja vsakdanjika. Letos je postal tudi podpornik našega najboljšega motokrosista Tima Gajserja.

7.15–7.30 To je moja ura, ko se zbudim. Najprej si skuham kavo in jo pijem počasi, vse tja do 8. ure. Potem je pa odvisno od dnevnih obveznosti – ali zajtrkujem takoj ali kaj pozneje, do 9. ure pa skoraj nujno.

9.00 Zadnja ura, da si privoščim zajtrk.

10.30 Če se le da, redno telovadim, in sicer na teniških igriščih ali na kolesu. Pozimi se odpravim tudi smučat.

12.00–13.00 Čas za kosilo. Ob koncih tedna je navadno malo pozneje, med 13. in 14. uro. Čez teden je aktualna italijanska kuhinja, ob vikendih pa bolj internacionalna.

15.30–16.30 Obvezno kavica. Pri meni je čas za kavo že dolgo sprogramiran na ta čas, ko spijem popoldansko kavico, ne glede na to, kje sem in kaj počnem.

17.30–19.00 Glede na to, da kar veliko športam, rad si ogledam tudi kako dirko, tenis ... na Šport TV, potrebujem tudi dovolj časa za regeneracijo, sploh ker nisem več v rosnih letih. Zato imam prav svoj sistem koliko in kako ... da ne omagam. (smeh)

20.00 Večeri so rezervirani za družino, sploh na dopustih. Pri nas je večerja tisti 'sestanek', ko si vse povemo in se vse dogovorimo.

Foto: Marko Delbello Ocepek