Dan z Danijelo Martinović

Dan z Danijelo Martinović (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Lady
13. 9. 2016

Simpatična pevka Danijela Martinović kljub visokim temperaturam ne počiva. Pred kratkim je namreč izdala novo pesem Volim barabu, v kateri je živahno zamigala z boki.

Svetlolaska je prepričana, da vajeti življenja drži v svojih rokah, zato ne želi biti žrtev stresa in neprestane dirke, saj je srečna, da ji je po določenem času uspelo najti ravnovesje. Njen urnik se je tako z leti močno spremenil, saj v zadnjem času veliko pozornosti posveča predvsem svojemu dobremu počutju.

"Moji dnevi so pisani kot bomboni Kiki," v šali pove Danijela. Vse njeno življenje je tako podrejeno občutku sreče, zato v primeru, da je kakšna stvar ne osrečuje več, s tem raje preneha.

8.00
Zazvoni budilka. Najprej se še pol ure valjam po postelji, potem pa počasi vstanem. Ne maram na hitro skakati iz postelje.

9.05
Privoščim si jutranjo kavo in berem, dokler me obkroža prijetna tišina. Moje pravilo? Kadar mi knjiga postane neberljiva, jo odložim na stran in začnem brati drugo.

10.00
Čas za zajtrk. Trudim se jesti kar se da organsko in veseli me, da se za tovrsten način prehranjevanja odloča vse več ljudi.

11.10
Dvakrat do trikrat tedensko si privoščim hard body, včasih pa tudi boksam ali kolesarim.

12.00–15.00
Ukvarjam se z življenjem, na povsem različne načine.

15.05
Čas za kosilo. Če mi ostane dovolj časa, ga skuham kar sama, drugače pa pustim, da me razvajajo drugi.

16.00–19.00
Poskrbim za nekatere opravke in glasbene obveznosti. Počasi pa tudi že razmišljam o tem, kako bom preživela večer.

20.30
Čas za večerjo.

22.00
Diham in se zahvalim za prečudovit dan in ljudi, ki me obkrožajo, nato pa se počasi odpravim spat.