Dan z Ingrid Ulaga: Nisem jutranji človek

Dan z Ingrid Ulaga: Nisem jutranji človek (foto: Arhiv TV3) Arhiv TV3
Vir: Lady
8. 8. 2018

Ingrid Ulaga je 20-letna študentka biologije, ki je pozornost javnosti požela kot finalistka Miss Universe Slovenija 2017, zdaj pa jo lahko spremljamo kot voditeljico nove oddaje Odtenki slave na TV3.

7.00 Nisem jutranji človek, a vseeno vem in verjamem, da imajo prav jutra svoj čar. Ves svet se prebudi in zakoraka v nov dan. Kot nekakšen nov začetek, nova priložnost, da še izpopolnimo svoje življenje, se naučimo veliko novega. Zaradi naštetih razlogov se večkrat zbudim bolj zgodaj, tudi če bi drugače rada svoje spanje še malo potegnila v dopoldne.

7.10 Naredim nekaj jutranjih vaj za boljše počutje, v glavi preletim cilje in obveznosti za dan pred mano, včasih čas izkoristim tudi za kakšne pozitivne vizualizacije in afirmacije.

7.20 Če se zbudim dovolj zgodaj, si pripravim obilen zajtrk, si celo kaj skuham, saj nekako verjamem, da mora biti to največji obrok dneva, da lahko normalno funkcioniram ves dan.

7.30 Oblečem se, poskrbim za svojo kožo, lase in se uredim za dan, ki me čaka.

7.50 Pripravim stvari, ki jih potrebujem za svoj dan. Potem pa je odvisno, ali grem na faks ali na snemanje. Moji dnevi so zelo raznoliki.

13.00 Čas za kosilo. Ali si skuham sama ali pa, če imam manj časa, grem jest v kakšno restavracijo. Vedno sem imela navado, da jem večkrat na dan po malo, tako da pred kosilom vedno še kaj pomalicam.

14.00 Kadar imam izpite, je to čas, ko se začnem učiti, ali pa sem še vedno na faksu. Če nimam v planu nič od naštetega, potem naredim kaj za službo ali se kako drugače zaposlim. Na primer berem kakšno knjigo, pospravljam, se sprostim in pogledam serijo oziroma film.

17.00 Če nimam drugih obveznosti, si običajno vzamem čas za rekreacijo. Obiščem fitnes ali pa naredim kakšne vaje kar doma.

18.30 Čas za večerjo.

19.00 Pogosto se odpravim na sprehod, se družim s prijatelji ali pa delam za službo in faks, malo je tudi odvisno od vremena. Ob toplejših večerih mi pomeni največjo sprostitev sprehod in posedanje ob bajerju, ki je nedaleč stran od mojega doma.

20.00 Vzamem si čas zase. Naredim kakšno nego obraza, spet pogledam kakšen film, morda preberem kakšno knjigo ali pa zgolj poslušam glasbo.

1.00 Ko predelam vse dogodke preteklega dneva in se mi misli končno sprostijo, se prepustim spancu.

Napisala: A. P. K. // Foto: arhiv TV3