Dan z Janezom Hočevarjem – Rifletom: Rad vstaja bolj pozno

Dan z Janezom Hočevarjem – Rifletom: Rad vstaja bolj pozno (foto: Tomo Jeseničnik ) Tomo Jeseničnik
Vir: Lady
14. 6. 2017

Priljubljene serije Usodno vino, v kateri je med drugim zaigral igralec Janez Hočevar Rifle, je konec. Slednji bo tako imel dosti več časa za motoristična potovanja, poleg tega pa bo tudi budilko lahko nastavil na nekoliko poznejšo uro.

Igralec sicer ni znan po zgodnjem vstajanju, saj rad čas v postelji nekoliko zamakne, medtem ko se zvečer le redko odpravi spat pred polnočjo. Čez dan mu družbo delajo hišni ljubljenčki, kadar seveda ne zajaha motorja.

9.00–9.30
Nisem jutranji ptič, zato budilko nastavim na nekoliko poznejšo uro. Včasih so mi govorili, da naj počakam, ko bom star, češ da bom takrat vstajal bolj zgodaj. No, še vedno čakam! Če je zunaj lep sončen dan, morda vstanem nekoliko prej.

10.00
Sledi obvezna jutranja kava.

11.10
Malo pospravim naokrog, se odpravim po opravkih. Družbo mi dela pet mačk, čeprav jih je bilo nekoč kar 11. Večina izmed njih je posvojenčkov ali rešenčkov, nekatere pa so prišle, ker vedo, da 'Hočevarjevi' mački dobro živijo.

14.05
Urnik je povsem odvisen od dneva; kadar se tako spravim kosit, za to potrebujem kar nekaj časa, saj je travnik pred hišo precejšen.

01.00
Spat se po navadi odpravim dosti pozno.

Napisala: Nika Arsovski
Foto: Tomo Jeseničnik