Dan z Janom Bučarjem

Dan z Janom Bučarjem (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lady
19. 9. 2016

Letošnjo pomlad je z vlogama simpatičnega Igorja iz serije Usodno vino in voditelja kuharske oddaje Moja mama kuha bolje osvojil naša srca.

Zdaj se jima pridružuje še glas, ki ga je posodil za sinhronizirano verzijo Ledene dobe in mu le še dvignil prepoznavnost, ki jo je skozi leta gradil v teatrih in na televiziji. Jan Bučar je igralec z veliko mero talenta, a ko se zagrnejo žametne zavese, ga ta spremlja tudi v kuhinji, ob kitari in v telovadnici. Pozor, doma ga čakata kimono in oranžni pas v judu.

7.00-8.00
Z izjemo med snemanji in dopustom, ko spanec podaljšam tudi do enajste ure, se "normalna faza" življenja začne ob tej uri. Sledita obvezna domača kavica in časopis, pregled Facebooka in tekočih novic.

10.00
Odpravim se na vaje v teater, po katerih sledi kosilo. Med prvo in drugo vajo se mudim po normalnih opravkih, kot vsi drugi. Zdaj sem spet začel trenirati boks − šele zdaj, ko ga omenjam, vidim, da še vedno čutim ljubezen do borilnih veščin. Občasno se odpravim domov na počitek in se pripravim na vajo.

17.00
Druga vaja v teatru.

19.00
Ob tej uri se po navadi začenjajo predstave, s katerimi gostujemo po vsej Sloveniji.

Priporočamo