Slaščičarska mojstrica Jelena Vadnjal pravi, da je za njen poklic značilno, da se vikend začne šele v ponedeljek, lahko pa tudi pozneje.
V soboto in nedeljo, ko drugi običajno uživajo na družinskih izletih ali preprosto počivajo, nekdanja voditeljica ždi v svoji kuhinji. A ker imam svoje delo rada, je organizirana in ima moževo podporo, ji delovni konci tedna ne pomenijo nikakršnih težav. Opisala nam je svojo tipično delovno soboto.
6.45 Zadnjih 14 dni vstajam zelo zgodaj, brez budilke. Ob kavi naredim načrt dela, saj me čakata dve torti.
8.00 Sem v Murglah, kjer imam v najemu kuhinjo, in začne se peka dveh biskvitov.
14.00 Kosilo. Danes sta na meniju losos in pire krompir. Ni mi uspelo 'zlobirati', da bi pire krompir nadomestila blitva s krompirjem.
14.30 Počitek za Mišo Zarjo in z veseljem se ji pridružim.
17.00 Simon in Miša Zarja se odpravita na igrišče, jaz pa imam čas za pripravo dekoracije za torto.
19.00 Pregledam nova naročila v spletni prodajalni www.ljubezennaprviugriz.si in pripravim naročene pakete.
21.00 Crkljanje z Mišo Zarjo, poljubček in objemček za lahko noč.
23.00 ... ko se odpravim spat, ugotovim, da je bila to dobra odločitev.