Dan z Jurijem Batageljem: Zaljubljen v modeliranje

Dan z Jurijem Batageljem: Zaljubljen v modeliranje (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Lady
13. 7. 2018

Slovenski koreograf, plesalec in plesni sodnik Jurij Batagelj, ki se te dni aktivno pripravlja na glamurozni plesni šov Zapleši ljubezen, nam je zaupal, kakšen je njegov običajni delovni dan. Jurij je povedal, da je poleg plesa zaljubljen tudi v modeliranje in letenje RV-letal.

6.30 Vstajanje. Prva stvar je kavica. V poletnih dnevih grem z našim psičkom Vinkom na sprehod, včasih pa grem 'letet' s svojimi RV-modelčki. Jutra so resnično fantastična!

7.00 Obvezen zajtrk. Zdrav in bogat, ker me običajno čaka veliko plesanja.

9.00–13.00 Plesni treningi. Moram povedati, da zelo uživam v procesu in pripravi na predstavo. Poleg treningov je prioriteta še vedno družina. Do predstave si vsaj dan ali dva na teden vzamemo zase.

14.00 Odpravim se v trgovino po vse potrebno za kosilo.

15.00 Po kosilu spijem še drugo kavico in grem v vrtec po našo Ivo. Po vrtcu gremo na sprehod ali na potep s kolesi. Takrat izkoristimo tudi čas za obisk prijateljev. Ob prostih deževnih dnevih pa si rad ogledam kakšno tekmo na Šport TV.

19.00 Zvečer damo Ivo spat, potem imam še drugi del treninga. Sicer ga pa učim. Ob prostih dnevih 'letim' z RV-modelčki, lahko me najdete tudi v delavnici, kjer jih izdelujem sam. Takšen je moj delovni dan, ko nisem v tujini. Ko sem na poti, je seveda vse drugače.

Napisala: A. P. K.; foto: Igor Zaplatil

Priporočamo