Dan z Leo Sirk: Ob desetih zvečer kar pade v posteljo

Dan z Leo Sirk: Ob desetih zvečer kar pade v posteljo (foto: Ana Gregorič) Ana Gregorič
Vir: Lady
19. 11. 2017

Lea Sirk je 28-letna pevka, ki je širši javnosti postala znana po nastopih v oddaji Znan obraz ima svoj glas, kjer nas vsako nedeljo navdušuje s fantastičnimi preobrazbami. Kljub temu da so njeni dnevi zasedeni s pripravami na pevske vloge in še marsičim drugim, je simpatična Primorka najbolj vesela, ko je lahko v družbi svojih hčerkic in soproga.

7.30 Če je ura toliko, je še dobro. Velikokrat tudi prej vstanem, saj hčerki pripravim za vrtec in nujne dnevne obveznosti. Nato pa je čas zame, skok iz pižame in kava s piškoti!

8.30 Hitim odpisovati na elektronska sporočila in opravim vse, kar sem prejšnji večer pozabila narediti, saj sem zaspala z otrokoma in me je vso noč 'morilo'. Nato pa izbira oblačil za ta dan, seveda tisto, kar sem pripravila dan prej, danes ni več okej (ženske, pač).

10.30 Dnevi so zelo različni. Od ponedeljka do srede se ob 10.30  vozim na kakšno vajo v cen­ter Slovenije. Ob četrtkih ali petkih pa sem na sestankih ali pa  čistim doma. Sama, v miru.

13.30 Če mi le uspe, se potrudim ob tej uri pojesti kosilo. Če mi ne uspe, pa sem sitna, ker mi tako glasno kruli, da to moti vse okoli!

16.30 Dvakrat na teden ob tej uri poučujem petje na svoji šoli, dvakrat na teden sem na vajah v Ljubljani, sicer pa na na­stopih ali z družino.

22.00 Uf, ob tej uri pa  že sladko spim. Če se le da! Sicer pa kot vsak glasbenik tudi jaz na na­stopih. Če bi se le dalo, bi jih premaknila na zgodnejšo uro.

Besedilo: Aleš - Rod // Foto: Ana Gregorič

Priporočamo