Dan z Ljubico Špurej Jazbinšek

Dan z Ljubico Špurej Jazbinšek (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Lady
28. 12. 2017

Ljubica Špurej Jazbinšek, ki nas je navduševala s svojimi preobrazbami v šovu Znan obraz ima svoj glas, je zelo temperamentno, adrenalinsko, strastno in glasno dekle.

Škorpijonka po horoskopu ima rada oder, petje in skoraj vse zvrsti glasbe, saj prihaja iz glasbene družine. Na prvo mesto, pred glasbo, pa se seveda uvrščata njeni največji ljubezni, soprog Gašper in sin Jakob.

7.30 S sinkom Jakobom se zbudiva in čas je za jutranjo toaleto in prvo kavo, ki jo, mimogrede, obožujem. Sledi vožnja do vrtca in nato vožnja do moje službe v Ljubljani.

8.30 Prihod v službo je nekje med 8.30 in 9. uro, kjer se že na polno začne dogajati takoj, ko vstopim v televizijski studio ali v pisarno. Delo na televiziji je namreč zelo pestro in razgibano, zatorej je lahko še tako navaden dan čisto poseben.

10.30 Čas za malico. Največkrat si privoščim solato s piščancem. Obvezna pa je seveda že druga kava, ki jo najraje spijem ob pogovoru s svojimi najljubšimi sodelavci.

13.30 Še vedno polna energije in vpeta v delo. Ali pred kamero ali na terenu ali pa je treba zgolj samo organizirati kakšno zadevo.

14.30 Čas za odhod domov. Po poti se ustavim še v vrtcu in nadaljnje minute so namenjene zgolj družini in skupnim projektom.

16.30 Mama kuha kosilo, Jakob pri tem pridno pomaga in sodeluje, da je hrana ob 17.30 pripravljena ob prihodu moža in očija Gašperja. Sledita pozno skupno kosilo in druženje.

19.00 Čas je za večerno toaleto in priprave na spanje.

22.00 Takrat Jakob že pridno spi, z možem pa si največkrat privoščiva kakšen kozarec dobrega vina na terasi ali pogledava kakšen odličen film.

Napisal: A. R. // Foto: Igor Zaplatil

Priporočamo