Dan z Martino Razinger

Dan z Martino Razinger (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Lady
18. 8. 2016

Če bi jo morala opisati, bi rekla, da se drži načela zdrav duh v zdravem telesu. Čudovita mamica dveh otrok je mojstrica ličenja, pilatesa, joge in plesa ob drogu.

Je tudi modna navdušenka, ki obožuje bleščice in živahne barve. Rada ima domače čokoladne sladice, predvsem pa uživa v učenju svojih varovank. Topot njenih plesnih korakov odmeva v T-spot studiu, katerega zgodbo kroji skupaj z Martino Vrhovnik.

6.30
Zgodnje vstajanje in zajtrk. Nekoč sem ga rada izpuščala, zdaj ga pripravimo z mojima otrokoma, da imamo skupen ritual.

8.30
Vedno več zasebnih plesnih vaj imam v jutranjih urah. Včasih sem si jih razporedila že ob sedmih, vendar sem to prestavila, da lahko otroke odpeljem v šolo. Če mi le dopušča čas, si dopoldne organiziram naročilnice za ličenje, saj mi vsako delo da nekaj novega.

12.00
Z Martino Vrhovnik se lotiva papirnega dela. Usklajujeva načrte in se odločava o nadaljnjem delu. Izredno rada delam v tandemu. (smeh) Sledi kosilo, ki si ga vsak dan v tednu privoščim zunaj.

17.00
Vsak drugi dan ob tej uri začenjam vadbe − zaprem se v dvorano in se prepustim plesu. Velikokrat povem, da je moj dom studio, saj tam preživim ogromno časa.

1.00
Sem prava nočna ptica. Ko se zvečer po vadbi umirim, rada nekaj pojem, tudi likam in pospravljam ponoči, pred spanjem pa si na telefonu preberem delo, ki me čaka naslednji dan. Dan začnem in končam z delom. (smeh) Na internetu še pobrskam za novicami, saj želim biti ozaveščena o politiki in gospodarstvu. Verjetno zato, ker sem v osnovi ekonomistka, vendar nikoli ne dovolim, da se me dotaknejo negativne informacije. 

Tekst: Neja Drozg
Foto: Goran Antley