Dan z Miranom Stanovnikom

Dan z Miranom Stanovnikom (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Lady
11. 11. 2016

Voditelj resničnostnega šova na POP TV Survivor in ekstremni športnik Miran Stanovnik je te dni na polno zaposlen.

Kako tudi ne, saj se je njemu, ženi Piki in šestletnemu Martinu 12. septembra pridružil novorojenček, ki so ga poimenovali Jakob. Deček je vsekakor spremenil družinsko dnevno rutino, a Miranu kot pravemu adrenalinskemu odvisniku to ne predstavlja težav. Vsak dan si vzame čas tako za svoje najbližje kot tudi za poslovne obveznosti.

6.00
Vstajanje brez budilke, saj za bujenje poskrbi naš mali Jakob. Imamo to srečo, da je ves čas počitka v naši neposredni bližini. Običajno sledi tudi kratko družinsko druženje v najini postelji, kjer se pogovorimo o bistvenih aktivnostih, ki nas čakajo tisti dan. Sledi zajtrk.

7.30
Z ženo spremiva Martina v šolo, medtem pa se še enkrat sama pogovoriva, kako bo potekal dan.

8.00
V pisarni na občini preverim elektronsko pošto in nanjo takoj odgovorim. Ali pa vsebino posredujem sodelavcem v realizacijo.

16.00
Dvignem Martina v šoli in se odpraviva na trening plezanja.

17.45
Čas, ko se z Martinom znajdeva na vadbi nogometa. Ob čakanju na zaključek treninga je seveda spet v igri moj računalnik, ker želim kar največ zadev rešiti sproti.

19.00
Težko pričakovana vrnitev domov in priprava na družinsko večerjo.

20.00
Preverjanje domače naloge z našim prvošolcem in priprava na ogled oddaje Survivor, kjer bo nocoj na sporedu boj za imuniteto.

21.00
Dan seveda zaključim z ogledom oddaje Survivor, ki si jo pogledava skupaj z Martinom, medtem ko žena Pika pokomentira dogodke.

22.00
Po tej uri odgovorim še na telefonski klic svojega prijatelja, ki se je med ogledom oddaje zelo vživel in ne more razumeti reakcij nekaterih tekmovalcev. Verjetno zato, ker ni sestradan (smeh).

Tekst: Nika Arsovski

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri