Dan z Natašo Ristić - kosilo si najraje skuha sama

13. 1. 2018 | Vir: Lady
Deli
Dan z Natašo Ristić - kosilo si najraje skuha sama (foto: Gregor Grega Photography)
Gregor Grega Photography

24-letna Nataša Ristić je slovenska zmagovalka najprestižnejšega modnega projekta in največjega dogodka v svetu modelinga, World Top Model. 177 centimetrov visoka rjavolaska je Slovenijo konec leta zastopala na svetovnem izboru v Budimpešti.

7.00 Vstanem, se umijem, si naredim sveže iztisnjen korenčkov in jabolčni naravni sok, se naličim, uredim, oblečem, zajtrkujem, če mi čas dovoljuje, pripravim kakšno jed za čez dan.

8.00 - 9.00 Odpravim se na fakulteto, kjer imam predavanja. Včasih imam med predavanji tudi kakšno uro premora oziroma čakam na naslednje predavanje. Ko nimam veliko obveznosti na fakulteti, ob študiju delam tudi v pisarni, kjer pomagam pri administrativnih delih.

15.00 - 16.00 Grem na kosilo. Običajno se odpravim kar domov, kjer si sama pripravim kosilo. Najraje toplo juho in zeleno solato z dodatki. Po tem sledi pospravljanje stanovanja. Vsaj tako je bilo pred zmago. Zdaj so popoldnevi seveda namenjeni intervjujem in obveznostim v okviru World Top Model.

17.00 Grem na sprehod v naravo. Časovno moram sprehode zdaj prilagoditi svojim novim obveznostim, zato grem včasih prej ali pozneje.

18.00 Popijem belo kavo, ki mi ob tej uri ravno ustreza. Prebiram novo gradivo, ki sem ga ta dan prejela na predavanju. Družim se s starši, sestro, izmenjujemo mnenja, kaj vse se nam je tisti dan dogajalo.

19.00 Pred zmago na WTM je bila to ura, ko sem šla v trgovine s prijateljicami, kjer smo si ogledovale nove kolekcije oblačil. Moda me namreč zelo zanima. Zdaj je to ura, ko končujem fotografiranje ali snemanje spota.

21.00 Če nisem na snemanjih, potem si ob tej uri odstranim ličila, se okopam, z različnimi toniki, kremami negujem obraz. Ogledam si kakšno serijo, se pripravim za naslednji dan.

23.00 Spanje

Napisala: E. J // foto: Gregor Grega Photography

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol