Dan z Nejcem Kurbusom: Dobra hrana je moja strast!

Dan z Nejcem Kurbusom: Dobra hrana je moja strast! (foto: arhiv TV3) arhiv TV3
Vir: Lady
2. 9. 2018

Nejc je nov voditelj oddaje Poberi v mestu, kviza, v katerem sodelujejo naključni mimoidoči. Z mediji ima že kar nekaj izkušenj, saj dela tudi na radiu, s televizijsko kamero pa se je tokrat srečal prvič.

08.00 Ob klasičnem dnevu imam že umite zobe, spil sem že kozarec vode in ravno telovadim. Čeprav se mi ne pozna. (smeh)

10.00 Zagotovo ravno razmišljam o tem, kaj bom jedel za malico, in verjetno tudi o tem, kaj bom jedel za kosilo. Ob klasičnem dnevu se mi ob 10. uri precej mudi na kakšen sestanek, na dopustu jutranjo telovadbo zamenja plavanje (zjutraj je najboljši čas za potapljanje), ob desetih pa sem zagotovo sredi dobre knjige ali novičke.

14.00 Srečen sem, ker sem sit, ali vem, da bom kmalu. Dobra hrana je moja strast in uživanje v njej je moj hobi.

15.00 Po sladici so polni vsi predalčki, ki jih moj želodec premore, zato je čas za kakšno družabno igro ali počivanje v senci. Viseča mreža je zakon.

17.00 Voda, knjiga, čoln ali odbojka? Seveda pa tudi doolg sprehod, debata ali tek po vročini.

20.00 Ravno sem pojedel prvo večerjo in razmišljam o tem, kaj bi počel zvečer.

22.00 Razmišljam o tem, kaj se mi je zgodilo čez dan, kaj bi lahko izboljšal in kaj dobrega bom naredil jutri. Včasih se to prestavi na naslednjo uro, ker ravno v družbi prijateljev srkam kaj osvežilnega.

00.00 Če ne berem, pregledujem fotografij ali pišem, sem verjetno zaspal. Sicer kar hitro, ampak jutri bo veliko novih priložnosti. Na kako lepem koncu sveta živimo! 

Besedilo: A. P. K. // Fotografija: arhiv TV3

Priporočamo